Login Form

Puzzel van de dag

Gerard Rill Open Houtens kampioen 2013
 
 

Maandag 22 april was al weer de laatste speeldag van het Open Kampioenschap Houten.

Het kampioenschap werd dit jaar in drie naar speelsterkte ingedeelde groepen gespeeld. Met 45 deeelnemers in totaal mag weer van een succesvol toernooi gesproken worden.

 

B groep winnaar Peter Krijnen in gevecht tegen Piet van Dam

 

Het OKH blijkt voor veel liefhebbers die niet iedere week kunnen of willen spelen een ideale gelegenheid om toch met het edele spel bezig te kunnen zijn.

In alle drie de groepen stak de winnaar qua punten toch wel duidelijk boven de rest uit.

In groep C werd de derde plaats ingenomen door Reimer Weitz, een aanstormend talent rechtstreeks afkomstig uit de jeugd van Houten. Tweede werd Michel Togni en de eerste plaats was afgetekend voor Raoul de Jong.

In groep B werden de derde en tweede plek bezet door respectievelijk Arno van der Hoeven en Kees Maas. Eerste in groep B werd Peter Krijnen met een prachtige score van 7 uit 7.

In groep A werd Henk Struikmans derde, Gerard Vernooij tweede en als eerste eindigde met 6,5 uit 7 Gerard Rill.

 

Gerard neemt de prijs in ontvangst van organisator Bas Dubbeldam

 

Volgend seizoen
Al naar gelang het aantal deelnemers zal voor het volgend seizoen weer bepaald gaan worden in hoeveel groepen gespeeld zal worden. Iedereen kan zich dan weer, met de ervaringen van het afgelopen seizoen in het achterhoofd, inschrijven voor de groep waarin hij of zij het beste tegenspel kan vinden.

Voor alle uitslagen en de eindstanden wordt verwezen naar de menuoptie OKH.

 
jj