Jan van der Werf benoemd tot erelid

Tijdens de algemene ledenvergadering van de schaakvereniging is één persoon extra bedankt voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan en nog doet. Jan van der Werf is iemand die zich al jarenlang met veel enthousiasme inzet om de club optimaal te laten draaien. Op alle niveau's heeft Jan zich ingezet; bestuursfuncties, jeugdbegeleiding, toernooileiding, organisator van allerlei schaakbijeenkomsten. Maar ook is Jan degene die door talloze zaken op de achtergrond ervoor zorgt dat alle schaakliefhebbers in Houten een club hebben waar ze gezamenlijk hun partijen kunnen spelen. Kortom, Jan is een steunpilaar voor de vereniging. Hierdoor en omdat Jan dit jaar 25 jaar lid is van de schaakvereniging heeft het bestuur Jan benoemd tot erelid!

Jan ontvangt bloemen van de voorzitter

Zoals bekend is Jan niet alleen voor de schaakvereniging een drijvende kracht maar zijn er meerdere andere clubs die van zijn enthousiaste aanpak mogen prifiteren. Omdat Jan het op een aantal van die fronten wat rustiger aan wil doen om zodoende wat meer tijd over te houden voor andere zaken is hij vanaf dit jaar ook niet meer beschikbaar als bestuurslid. Voor het basiswerk, het schaken zelf, heeft Jan gelukkig nog wel tijd. We hopen dat Jan nog vele jaren een actief Erelid van de vereniging zal blijven.

JJ