Prijsuitreiking seizoen 2021 – 2022

Seizoen 2021 – 2022 was een druk verenigingsjaar waarin het schaken na Corona weer op gang kwam. In plaats van online speelden we weer gewoon “over the board”, en hebben we met 25 ronden een behoorlijk volwaardig seizoen gehad.
Aan de prijsuitreiking waren we nog niet toegekomen; eerst moesten we een nieuw onderkomen vinden na de aangekondigde prijsverhoging in De Engel.

Nu 2023 op gang is gekomen werd dat goedgemaakt door tijdens de januari ronde van het OKH de prijsuitreiking te doen op onze nieuwe stek in de Opstandingskerk.

Met als eindstand (voor details zie: http://schaakclubhouten.nl/index.php/archief/intern-2021-2022 ):

1. Peter van Wijk   13,5 uit 15
2. Jan de Jonge     11,5 uit 12
3. Luuk Geelen      6 uit 12

Op de foto ontvangt de trotse kampioen de beker van voorzitter Vincent Verstege.
Bijzonder is dat Peter het kampioenschap nu voor de 5e keer op rij heeft gewonnen, en daarmee een nieuw verenigingsrecord heeft gezet!